Sukker, frugtsukker, honning eller tørret frugt
Kost & Skønhed

Sukker, Frugtsukker, Honning eller Tørret Frugt?

 

Findes der noget sukker, som er sundt for kroppen? Og findes der basisk sukker?

Almindeligt sukker er syredannende i kroppen. Endda rigtig meget. Og det har desværre store konsekvenser for kroppens sundhed og for dit udseende. Det hober affaldsstoffer i kroppen og gør, at kroppen ældes hurtigere.

Affaldsstofferne giver cellulitis, uren hud, væske under øjnene og en grålig farve på huden.

Frugtsukker er desværre også en lille smule syredannende i kroppen, øv bøv! Men langt fra ligeså meget som almindeligt sukker. Frugtsukker optages langsommere i kroppen og skaber kun ubalancer i større mængder.

Frugt indeholder så mange gode vitaminer og er samtidig meget let fordøjeligt. Så det er sundt for maven og kan på dén måde være rigtig godt for din hud.
Frugt er vigtigt at få, selvom det ikke er basisk. Men mange blander det sammen med grøntsager og forbinder det med noget, der skaber en basisk tilstand. Og hvis du er plaget af væske i kroppen, vil det være en god ide at minimere frugt indtaget i en periode.

Overraskende nok er honning basisk for kroppen – som det eneste sukker, jeg kender til.
Det søde i honning (sukkeret) skaber syre, men andre ting i honningen skaber en så stor mængde base, at det alt i alt bidrager til en basisk tilstand.
-Jeg vil dog minimere det til 1 teske fuld om dagen, så det ikke forveksles med et frikort til sukker. Det kan nemlig øge trængen til almindeligt sukker og gøre det sværg ag holde sig fra de almindeligt søde sager ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *