behold følelsen af afslappethed
Kost & Skønhed

Behold følelsen af afslappethed

 

Os, som har isoleret os i Corona tiden, kan stresse lidt af og mærke en følelse af afslappethed. Hvis altså ikke vores økonomiske situation hver især sætter bekymringen for meget i fokus.

Min dejlige veninde gav mig indsigt i hendes situation her i Corona tiden, og det fik mig til at tænke.

Hun er i en helt anden situation, end jeg selv er, da hendes arbejde fortsætter uændret. Og derfor er hun hverken bekymret over udfaldet eller har tiden til at koble fra, som alle os, der skal holde os isoleret fra samfundet.

Men i stedet for at fokusere på, at hun selv ønskede at få et lille hvil fra de vante omgivelser, så fortalte hun mig om, hvor dejligt det føltes, at mærke alle dine kunder være glade og afslappede.

Hun gjorde mig opmærksom på, hvor let vi mennesker bliver irriterede, når vi er stressede. Og derfor mente hun, at de fleste af os i disse dage har mere overskud og bidrager med mere glad energi til vores medmennesker.

Jeg blev glad af hendes positive budskab, og det fik mig til at mærke efter i min egen krop allerede næste morgen, da jeg selv blev eksponeret for en meget stressende situation. Nemlig en stor uventet regning, som kom på et uheldigt tidspunkt i denne tid, hvor buen allerede er helt spændt ud.

Jeg reagerede præcis, som min veninde havde beskrevet det… blev let irriteret og gav faktisk min egen frustration videre til andre mennesker på den måde.

Men fordi jeg havde hendes historie forrest i tankerne, så valgte jeg at bruge det som redskab.

Jeg stoppede op og trak vejret en ekstra gang. Og jeg undlod at lade den dumme energi komme videre til andre.

Det fik mig til at blive glad igen. Og jeg besluttede mig for at beholde min nye forståelse og det nye redskab til andre af de samme situationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *